На Кіровоградщині ліквідували 4 пожежі у житловому секторі

Квітень 08, 2019 | Новини | Переглядів: 1949 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 4 рази залучались на ліквідацію пожеж у житловому секторі.

Так, 7 квітня о 07:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Мічуріна с. Краснопілка Маловисківського району. Там загорілось 6 м2 домашніх речей у приватному житловому будинку. О 08:04 пожежу було локалізовано та о 08:17 – ліквідовано. До гасіння залучалось 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска.

О 13:35 стало відомо про займання по вул. Південній с. Тишківка Добровеличківського району. Там, на території приватного домоволодіння, зайнялось 9 м2 перекриття житлового будинку. О 13:50 пожежу було локалізовано та о 13:57 – ліквідовано. В гасінні брали участь 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Помічна та місцева пожежна команда с. Тишківка.
О 14:43 надійшло повідомлення про пожежу по вул. Чкалова с. Новомануйлівка Петрівського району. Там загорілось 45 м2 покрівлі та перекриття житлового будинку, що не експлуатується. О 15:00 займання було локалізовано та о 15:46 – ліквідоване силами рятувальників 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове.
О 19:39 виклик про пожежу надійшов за адресою: вул. Матусівська м. Мала Виска. Після прибуття на місце події рятувальників, було встановлено, що горить 20 м2 сухої трави та 10 м2 покрівлі господарської будівлі. О 19:58 пожежу було локалізовано та о 20:12 – ліквідовано. В гасінні займання брали участь 6 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска.
У всіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюються.

На Кіровоградщині ліквідували 4 пожежі у житловому секторі

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool