На Кіровоградщині ліквідували 3 пожежі у житловому секторі

Листопад 14, 2018 | Новини | Переглядів: 642 | Коментарі: 0

13 листопада о 14:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Шевченка с. Кам’яний Брід Благовіщенського району. 

На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 30 м2 покрівлі сінника та 5 тонн сіна в ньому на території приватного домоволодіння. О 15:35 пожежу було локалізовано та о 18:00 – ліквідовано.

Залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське.

О 16:50 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Завадівській в обласному центрі. Там на відкритій території горіло 10 м2 дерев’яного оздоблення причепа-кунга та 500 кг соломи в ньому. О 17:09 пожежу було локалізовано та о 17:36 – ліквідовано. Загоряння ліквідовували 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

Вже 14 листопада о 02:35 виникла пожежа на вул. Лиховатій с. Новошевченкове Долинського району. Як з’ясувалось, горіло 20 м2 покрівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння. Силами рятувальників 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинська о 03:16 займання було локалізоване та о 03:52 – ліквідоване.

Загиблих і травмованих не виявлено. Причини пожеж з’ясовуються.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool