На Кіровоградщині ліквідували 2 пожежі сухої трави

Серпень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 836 | Коментарі: 0

У першій половині дня 29 серпня рятувальники Долинського району загасили 2 пожежі сухої трави на відкритій території.

Перше повідомлення об 11:24 до Служби порятунку «101» надійшло з с. Бокове. По прибуттю рятувальників з’ясувалося, що горить 750 м2 сухої рослинності на відкритій місцевості. О 12:05 займання локалізовано, о 13:40 - ліквідовано. До гасіння пожежі залучалися 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки ДПРЧ-20 Управління ДСНС в області.

Друге повідомлення про пожежу на відкритій території біля м. Долинська надійшло до Служби порятунку «101» о 13:05. Прибувши на місце виклику вогнеборці з’ясували, що горить суха трава на площі 1 га. Пожежу о 13:18 локалізували, а о 13:41 ліквідували. До гасіння пожежі залучалися 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки ДПРЧ-20 Управління ДСНС в області та місцева пожежна команда.

Причина обох загорянь наразі встановлюється фахівцями.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool