На Кіровоградщині ліквідували 11 пожеж у екосистемах області

Березень 10, 2019 | Новини | Переглядів: 2495 | Коментарі: 0

Упродовж доби 9 березня пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС в області 11 разів виїжджали на гасіння загорянь сміття, сухої трави та очерету на відкритих територіях населених пунктів Кіровоградщини. 

Загальна площа пожеж склала понад 1 га. Займання зафіксовані у Маловисківському, Новоархангельському, Устинівському, Новоукраїнському, Новомиргородському, Кропивницькому, Олександрійському, Вільшанському, Гайворонському районах. Найбільша пожежа сталась поблизу м. Новомиргород.

Там загорілось 1 га сухого очерету на відкритій території.

Шановні громадяни! Бережімо навколишнє природне середовище від знищення пожежами! Закликаємо вас бути відповідальними та вкрай обережними у весняний пожежонебезпечний період.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool