На Кіровоградщині ліквідовано три пожежі у господарчих спорудах

Вересень 10, 2017 | Новини | Переглядів: 1261 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби рятувальники Кіровоградщини тричі залучались на гасіння пожеж будівель нежитлового призначення.

Повідомлення про пожежу у с. Баштине Петрівського району надійшло до Служби порятунку «101» 9 вересня о 14:25. Горіло 80 м2 покрівлі будівлі, яка не експлуатується. Силами пожежно-рятувального підрозділу 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове та місцевої пожежної команди с. Червонокостянтинівка пожежу було локалізовано о 15:30 та ліквідовано о 16:27.

О 14:00 пожежа господарчої споруди виникла на території приватного домоволодіння на вул. Степовій у с. Новогригорівка Перша Долинського району.

По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу на місце події було встановлено, що на території приватного домоволодіння горить сарай на площі 18 м2. Пожежу ліквідовано силами вогнеборців (у складі 5 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки) 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинської.

10 вересня о 01:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Суворова у м. Кропивницький. З’ясувалось, що горить покрівля лазні на площі 40 м2 та покрівля літньої кухні на площі 20 м2
Силами вогнеборців о 01:40 пожежу було локалізовано та о 02:00 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 14 чоловік особового складу, 4 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.
Загиблих і травмованих на пожежах не виявлено. Причини усіх пожеж наразі встановлюються.

У ДСНС України у Кіровоградській області

Впродовж минулої доби рятувальники Кіровоградщини тричі залучались на гасіння пожеж будівель нежитлового призначення.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool