На Кіровоградщині ліквідовано три пожежі у господарчих спорудах

Вересень 10, 2017 | Новини | Переглядів: 1245 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби рятувальники Кіровоградщини тричі залучались на гасіння пожеж будівель нежитлового призначення.

Повідомлення про пожежу у с. Баштине Петрівського району надійшло до Служби порятунку «101» 9 вересня о 14:25. Горіло 80 м2 покрівлі будівлі, яка не експлуатується. Силами пожежно-рятувального підрозділу 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове та місцевої пожежної команди с. Червонокостянтинівка пожежу було локалізовано о 15:30 та ліквідовано о 16:27.

О 14:00 пожежа господарчої споруди виникла на території приватного домоволодіння на вул. Степовій у с. Новогригорівка Перша Долинського району.

По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу на місце події було встановлено, що на території приватного домоволодіння горить сарай на площі 18 м2. Пожежу ліквідовано силами вогнеборців (у складі 5 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки) 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинської.

10 вересня о 01:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Суворова у м. Кропивницький. З’ясувалось, що горить покрівля лазні на площі 40 м2 та покрівля літньої кухні на площі 20 м2
Силами вогнеборців о 01:40 пожежу було локалізовано та о 02:00 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 14 чоловік особового складу, 4 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.
Загиблих і травмованих на пожежах не виявлено. Причини усіх пожеж наразі встановлюються.

У ДСНС України у Кіровоградській області

Впродовж минулої доби рятувальники Кіровоградщини тричі залучались на гасіння пожеж будівель нежитлового призначення.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool