На Кіровоградщині ліквідовано 2 загорання різного характеру

Березень 10, 2019 | Новини | Переглядів: 2232 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 2 рази виїздили на гасіння пожеж різного характеру.

О 15:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Чкалова с. Подорожнє Світловодського району.

Як з’ясувалось, там горить 24 м2 утеплювача в неексплуатуємій тимчасовій господарчій споруді на відкритій території. Силами вогнеборців 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ о 16:20 пожежу було локалізовано та о 17:16 - ліквідовано.

Ще один виклик про пожежу на території домоволодіння надійшов з с. Первозванівка Кропивницького району о 23:18. На момент прибуття рятувальників горіло 50 кг сіна в сіннику на території приватного домоволодіння. Силами рятувальників 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький пожежу було локалізовано о 23:55 та о 23:59 - ліквідовано.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.
 

У ДСНСУкраїни у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool