На Кіровоградщині лікаря підозрюють у сприянні ухилянту уникнути мобілізації

Лютий 23, 2024 | Новини | Переглядів: 987 | Коментарі: 0

Неправомірна вигода за визнання непридатним до служби у війську: на Кіровоградщині підозрюють члена районної ВЛК

Лікаря-хірурга підозрюють у сприянні ухилянту уникнути мобілізації за станом здоровʼя, через отримання так званого «білого квитка».

За процесуального керівництва прокурорів Кіровоградської обласної прокуратури викрито медика «Голованівської центральної районної лікарні» на отриманні неправомірної вигоди (ч.3 ст. 369-2 КК України).

За даними слідства лікар за неправомірну вигоду у сумі 40 тис грн обіцяла вплинути на рішення членів військово-лікарської комісії щодо отримання медичного висновку про визнання непридатним ухилянта до проходження військової служби. Відзначимо, що підозрювана є членом ВЛК при районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

Викрили жінку на місці злочину під час отримання обумовленої суми неправомірної вигоди.

Наразі члену військової лікарської комісії повідомлено про підозру у корупційному злочині та найближчим часом буде обрано запобіжний захід.

Досудове розслідування – ГУНП в області, оперативний супровід - УСР.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool