На Кіровоградщині «квартирант» виявився злочинцем

Січень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 830 | Коментарі: 0

Чоловік без жодних докорів сумління скористався довірою знайомих, що надали йому тимчасовий прихисток. За вчинений злочин зловмиснику загрожує до трьох років ув’язнення.

До Долинського райвідділу міліції звернулась 34-річна місцева жителька та повідомила про зникнення з оселі трьох мобільних телефонів, одягу й взуття.
Зважаючи на те, що разом з майном з домоволодіння зник і «квартирант» господарів, підозра упала саме на нього. Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 45-річний чоловік без постійного місця проживання, який більшу частину життя провів за ґратами за вчинення крадіжок.
Опинившись у домоволодінні місцевих жителів, які надали йому тимчасовий прихисток, чоловік взявся за «старе».
Вночі, коли господарі міцно спали, зловмисник поцупив їх мобільні телефони, одяг і взуття, також прихопив з кухні чавунний казанок. Після чого все склав на дитячі санчата, які теж викрав, і зник з місця події.
Викрадені речі чоловік продати не встиг, тому сховав в одній з занедбаних будівель міста. У ході проведення слідчих дій працівники міліції їх вилучили та повернули власникам.
- За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України – повідомив начальник Долинського РВ УМВС підполковник міліції Олександр Коцар – Санкція статті передбачає максимальне покарання – до трьох років позбавлення волі. Слідство триває.

За матеріалами Долинського РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool