На Кіровоградщині криваве вбивство

Вересень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 1116 | Коментарі: 0

Трагічним подіям тієї ночі передувала досить агресивна поведінка підозрюваного напередодні увечері.

В родині, де проживала мати одиначка з двома дітьми та рідним братом, нетверезий дебош співмешканця не сприймали серйозно. З ним час від часу розмовляли та заспокоювали, однак чоловік помітно нервував, а іноді й зовсім втрачав почуття реальності…
Близько другої години ночі брат господині вийшов з будинку надвір, а вже за хвилину з помешкання почувся крик. Повертаючись до приміщення, чоловік зіштовхнувся на порозі зі співмешканцем, який вибіг з хати і зник темряві. У кімнатах було тихо. Увійшовши всередину, чоловік побачив пораненими усіх своїх рідних.
Родич миттю дістався до сусідки, яка негайно викликала працівників міліції та карету швидкої медичної допомоги.
Прибувши на місце, лікарі констатували смерть 31-річної жінки та її 9-річного сина. Його 10-річній сестричці пощастило лишитися живою. У важкому стані дитина була доправлена до реанімаційного відділення.
- А тим часом працівники міліції вийшли на слід підозрюваного та затримали його. Як з’ясувалося, раніше судимий за крадіжки і розбійні напади чоловік ніде не працював та постійно вживав алкогольні напої, через що, іноді переживав психічні розлади, – розповів начальник Новоархангельського РВ УМВС в області Олег Щербаков.
Після нанесення ножових поранень співмешканці та її дітям, зловмисник полоснув ножем також і себе. Але, незважаючи на це, почав тікати з місця пригоди. У темряві підозрюваному вдалося здолати відстань довжиною майже кілометр…
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Особу очікує покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк до 15 років або довічно.

СЗГ УМВС України
в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool