На Кіровоградщині крадія засуджено до п’яти з половиною років позбавлення волі

Травень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 747 | Коментарі: 0

За принципової позиції прокуратури області серійного крадія, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, засуджено до реального терміну покарання у виді п’яти з половиною років позбавлення волі.

Зокрема, прокуратура у апеляційному порядку оскаржила рішення суду першої інстанції, яким мешканця смт. Смоліне 1994 року народження, за скоєння трьох епізодів крадіжок, в тому числі і викрадення транспортного засобу, засуджено до п’яти років позбавлення волі з однорічним іспитовим строком.

У апеляційній скарзі прокуратура вимагала призначити чоловікові покарання у виді шести з половиною років реального позбавлення волі. В обґрунтуванні своїх вимог прокурор наголошував, що обвинувачений вже тричі притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів, тож призначене покарання не відповідає тяжкості скоєного злочину та особі обвинуваченого внаслідок м’якості.

Апеляційний суд підтримав позицію прокуратури. Крадія визнано винним за ч.3 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України та призначено покарання у виді п’яти з половиною років реального позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool