На Кіровоградщині контролюють ситуацію щодо збереження нового врожаю від вогню

Липень 05, 2019 | Новини | Переглядів: 610 | Коментарі: 0

5 липня працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області побували у господарствах Маловисківського та Гайворонського районів.

Господарі добре знають, що суворе дотримання правил пожежної безпеки у період жнив – це особиста відповідальність кожного. Тому комбайни, які збирають врожай ранніх зернових культур, забезпечені первинними засобами пожежогасіння: двома вогнегасниками, лопатами, мітлами та «хлопавками».

Поля оборюються. На тих ланах, де працюють комбайн, постійно чергує трактор з бочкою води. 

Також, аби попередити попадання випадкової іскри на хлібну ниву, кожен комбайн у період підготовки до жнивної кампанії ретельно оглядають. І хоча сучасна техніка комфортна та безпечна, все одно, у перші дні збору врожаю ще раз додатково оглядається, аби з впевненістю можна було продовжувати збір.

Спілкуючись з агрономами, бригадирами, які працюють на полі, рятувальники переконалися, що в господарствах не ігнорується і таке важливе питання як проведення перед початком польових робіт навчання пожежно-технічному мінімуму людей, що беруть участь у збиранні урожаю та заготівлі грубих кормів.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій закликає населення та суб’єктів господарської діяльності дотримуватися правил пожежної безпеки під час збирання та зберігання врожаю. Адже це є надійним гарантом того, що урожай буде зібраний без втрат!

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool