На Кіровоградщині керівникам приватних агентств зайнятості нагадують про звітність

Квітень 02, 2020 | Новини | Переглядів: 759 | Коментарі: 0

До уваги керівників приватних агентств зайнятості: наближається термін подачі звітності

 Відповідно до статті 36 Закону України «Про зайнятість населення» суб’єкти господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні, та суб’єкти господарювання, які здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні у інших роботодавців, зобов’язані подавати територіальним органам державної служби зайнятості відомості про чисельність працевлаштованих ними осіб.

Форма звітності № 1-ПА (квартальна) «Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні» та порядок її подання затверджені наказом Міністерства соціальної політики України від 03.06.2019 № 851, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 02.07.2019 за № 717/33688. З текстом наказу № 851 є можливість ознайомитись на Інтернет-сторінці Державної служби зайнятості. Для цього необхідно перейти за посиланням: 

Нагадуємо, що звіт за I квартал 2020 року необхідно подати не пізніше 15 квітня 2020 року. У зв’язку із запровадженням карантину, рекомендуємо направляти звіт поштою.

Кіровоградський обласний центр зайнятості
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool