На Кіровоградщині іноземець вбив мешканця області

Травень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 1031 | Коментарі: 0

Перебуваючи на Кіровоградщині, чоловік завдав тяжких травм жителю міста Знам’янки. Потерпілого було доставлено до лікарні, де за кілька днів він помер. За вчинене зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

«Під час проведення досудового розслідування правоохоронці встановили, що до злочину причетний 55-річний громадянин сусідньої держави, який нещодавно приїхав до Знам’янського району. На зйомній квартирі він разом із 56-річним місцевим мешканцем розпивав алкогольні напої. Згодом між чоловіками виникла суперечка, зловмисник почав наносити знайомому удари руками та ногами. У результаті отримані травми виявилися для потерпілого несумісними з життям», - розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

У даний час особі оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool