На Кіровоградщині інкасаторський автомобіль потрапив у пастку

Квітень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 4067 | Коментарі: 0

Минулої доби рятувальники двічі надавали допомогу на автошляхах. 22 квітня о 10:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у м.Світловодськ у яму, що утворилася внаслідок просідання дорожнього полотна та опадів, потрапив інкасаторський автомобіль.

Керуюча відділенням банку також повідомила, що авто застрягло правим переднім колесом та водій не має змоги виїхати самостійно. На місце події прибули бійці державної пожежно-рятувальної частини №17, які за допомогою пневматичних піднімальних подушок вилучили інкасаторський автомобіль з пастки.
Вночі 23 квітня біля с.Новоселиця Ульяновського району допомога рятувальників знадобилася працівникам ДАІ. З проїжджої частини необхідно було відтягнути пошкоджений внаслідок ДТП вантажний автомобіль. Прибувши на місце події, бійці ДПРЧ-26 оперативно відбуксирували вантажівку.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool