На Кіровоградщині хлопець отримав поранення ножем

Серпень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 1201 | Коментарі: 0

За попередньою інформацією конфлікт стався через бажання 18-річного юнака з’ясувати стосунки з 45-річним знайомим своєї родички. Хлопець отримав поранення ножем, який приніс із собою. На щастя, лікарям вдалося врятувати йому життя.

Підозрюваній особі тепер загрожує покарання до восьми років позбавлення волі.
Повідомлення про подію надійшло до Олександрійського міськвідділу міліції від чергового районної лікарні вранці 11 серпня. Важко травмований потерпілий знайшов у собі сили і самостійно дійшов до медичної установи, аби попросити про допомогу.
Тим часом, правоохоронці з’ясували обставини пригоди, яка мало не закінчилася трагедією.
Зі слів потерпілого, дізнавшись про конфлікт, в якому начебто була ображена його родичка, він вирішив піти додому до кривдника, аби в усьому розібратися. Однак спокійної розмови в них так і не вийшло…
Терпіти образи від хлопця 45-річний нетверезий власник помешкання не став, натомість, скористався ножем, який гість приніс із собою.
Після скоєного, виштовхав пораненого з хати та пішов відпочивати. Чоловік міцно спав аж до того часу, як в його двері постукали працівники міліції.

Затверджено показник середньої зарплати на Україні за червень 2015 року

По даному факту розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».
За ці дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Прес-служба УМВС в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool