На Кіровоградщині хлопець наніс жінці ножове поранення

Травень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 738 | Коментарі: 0

Громадянин завдав ножового поранення 49-річній жительці міста Олександрії, ледь не позбавивши її життя. За вчинене йому може загрожувати покарання – від 7 років ув’язнення.

Повідомлення про подію надійшло до Олександрійського відділу поліції від родича потерпілої. Правоохоронці негайно виїхали на місце пригоди.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські з’ясували, що потерпілу з тілесними ушкодженнями доставлено до реанімаційного відділення міської лікарні.

У ході першочергових слідчо-розшукових заходів було встановлено причетність до кримінального правопорушення 18-річного колишнього співмешканця родички потерпілої. Хлопець наніс жінці ножове поранення, після чого втік. Його місцезнаходження поліцейські встановили. У даний час особі вже повідомлено про підозру», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Горяний.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України, триває.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

За матеріалами
Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool