На Кіровоградщині громадянина РФ видворять до країни походження

Травень 07, 2019 | Новини | Переглядів: 1486 | Коментарі: 0

Працівники Олександрівського районного сектору Управління Державної міграційної служби в Кіровоградській області спільно зі співробітниками управління стратегічних розслідувань Головного управління Національної поліції в області у ході проведення операції "Мігрант" виявили неврегульованого мігранта, який відбував покарання в Державній установі "Олександрівський виправний центр (№104)".

45-річний громадянин Російської Федерації приїхав до Черкаської області у 2004 році проживати до своїх родичів.

Для легалізації свого становища до підрозділів міграційної служби не звернувся. У 2016 році був визнаний судом винним у вчинені крадіжки. Відбував покарання у виправному центрі в Олександрівці на Кіровоградщині. Наразі чоловік звільнений, однак законних підстав перебувати в Україні не має.

Олександрівський районний суд зважив на те, що іноземець порушив не лише міграційне законодавство, а й раніше неодноразово був засуджений за вчинення кримінальних правопорушень, та задовольнив адміністративний позов міграційників щодо примусового видворення його за межі України. Окрім того, неврегульований мігрант не має паспорта, який дасть йому можливість залишити державу.

Відтак, суд прийняв рішення і про поміщення його до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.
Отож, працівники сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС та національної поліції в області із виправного закладу громадянина РФ доставили до Миколаївського ПТПІ для подальшої ідентифікації та реалізації примусового видворення.

УДМС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool