На Кіровоградщині громадянам розповідають про прості правила, що врятують життя

Жовтень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 970 | Коментарі: 0

27 жовтня фахівці Служби порятунку поширювали інформацію про правила поведінки восени серед мешканців Долинського та Новгородківського районів.

Роз’яснювальна робота передбачає безпосереднє спілкування рятувальників із громадянами на вулицях житлових районів на тему безпеки життєдіяльності та розповсюдження тематичних листівок, де правила поведінки викладені стисло та чітко.

Зокрема жителі Долинки та Новгородки мали змогу задуматись, чи безпечні їхні оселя та чи усіх можливих заходів безпеки вони вживають, щоб запобігти пожежі. Рятувальники нагадували прості правила, при дотриманні яких можна звести до мінімуму вірогідність виникнення загорянь в будинку, чи на обійсті: відремонтувати чи замінити несправні розетки, штепсельні вилки від електроприладів, побутову мережу електроживлення тощо; не перевантажувати мережу; вимикати перед виходом з оселі максимум електроприладів. Крім того, часто причиною нещасних випадків може стати куріння і ліжку, особливо у нетверезому стані, коли людина засинає, цигарка падає на ліжко чи підлогу, спричиняє загоряння, але людина міцно спить та не відчуває запаху диму.

Особливої уваги потребують діти, які через природну цікавість можуть вирішити провести експерименти із вогнем, тому рятувальники радили постійно проводити відповідні бесіди та ховати небезпечні речі.

Також громадяни дізнались, як діяти при виявленні підозрілих предметів, що можуть вибухнути.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool