На Кіровоградщині громадянам нагадують про небезпеку під час перебування на кризі

Грудень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 713 | Коментарі: 0

Як тільки водойми вкриває крига на них рясно з’являються любителі підлідної риболовлі або любителі розваг на кризі, як дорослі, так і малі. 

Улюблені хобі настільки захоплюють людей, що вони забувають про смертельну небезпеку, яка ховається за крижаною красою.

Тож, фахівці Служби порятунку приходять на замерзлі водойми, щоб нагадати рибалкам, громадянам, які просто прийшли для розваги чи вирішили скоротити шлях, про небезпеку перебування на кризі.

15 грудня застережні бесіди на тему безпеки на льоду провели рятувальники Петрівського та Світловодського районів. Рятувальники розповіли людям про трагічні випадки загибелі, про засоби порятунку, які повинні бути при собі у кожного, хто вирішив ступити на лід. Особливу увагу громадян було закцентовано на інформацію про способи самопорятунку та правильне надання допомоги потопаючим. Адже нерідко трапляється так, що намагаючись урятувати товариша, гинуть і потопаючий, і рятівник. Тому найкращий спосіб убезпечити своє життя та здоров’я від льодової пастки – зовсім не виходити на замерзлі водойми, адже завжди є ризик потрапити під лід.

Щоб життєво важлива інформація завжди була перед очима громадян, рятувальники щоразу під час таких профілактичних бесід роздають тематичні листівки, де чітко й коротко сформульовані застереження та правила поведінки на льоду.

 Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool