На Кіровоградщині громадян застерігають про небезпеку тонкої криги на водоймах

Січень 14, 2020 | Новини | Переглядів: 1839 | Коментарі: 0

14 січня з метою запобігання виникненню нещасних випадків на водоймах, працівники Новоукраїнського, Новгородківського та Гайворонського районних підрозділів Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу біля водойм у своїх районних центрах.

Жителям детально розповіли про небезпеку, якою загрожує вихід на тонку кригу, нагадали правила безпеки, розповіли про безпечні способи визначення товщини льодового покриву для виходу на лід, пішої переправи та риболовлі.

Усім співрозмовникам рятувальники вручали листівки із заходами безпеки, яких потрібно обов’язково дотримуватись, перебуваючи на льоду. У листівках також даються поради про те, як діяти у разі потрапляння під кригу.

застерігають про небезпеку тонкої криги

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool