На Кіровоградщині громадян закликають не нехтувати правилами пожежної безпеки у побуті

Лютий 02, 2019 | Новини | Переглядів: 805 | Коментарі: 0

Основними причинами виникнення пожеж у житловому секторі є необережне поводження громадян з вогнем та порушення правил експлуатації електричних приладів, газового обладнання та пічного опалення.

Під час пожеж вогонь знищує майно, позбавляє житла, завдає значних матеріальних збитків. Та найбільшою бідою є те, що у вогні гинуть люди.

Щоб попередити виникнення пожеж, працівники Управління ДСНС в області та підпорядкованих підрозділів постійно проводять роз’яснювальну роботу серед населення щодо необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки у побуті, особливо – під час опалювального сезону.

1 лютого профілактичні відпрацювання житлового сектору у районних центрах провели працівники Новомиргородськго та Новоукраїнського районних відділів У ДСНС в області. Громадянам розповіли, чого не варто робити, щоб не допустити пожежі в оселі та на обійсті, закликали потурбуватись про безпеку дітей, застерегли від необачного поводження з вогнем під час куріння. Кожному співрозмовнику рятувальники вручили ще й листівку із застереженням та правилами пожежної безпеки

Основними причинами виникнення пожеж у житловому секторі є необережне поводження громадян з вогнем та порушення правил експлуатації електричних приладів, газового обладнання та пічного опалення.

У ДСНС України у Кіровоградській області       


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool