На Кіровоградщині громадян закликають бути обережними на кризі (ФОТО)

Січень 12, 2019 | Новини | Переглядів: 651 | Коментарі: 0

Рятувальники продовжують проводити роз’яснювальну роботу серед населення Кіровоградщини щодо безпеки на льоду. 

Під час профілактичних відпрацювань працівники пожежно-рятувальних підроздівлів нагадують любителям зимової риболовлі та пересічним громадянам про небезпеку, яка підстерігає їх на замерзлих водоймах.

11 січня працівники підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу в селищах Новоархангельск та Смоліне, під час якої нагадали місцевим жителям правила безпеки на льоду: обов’язково перевіряти товщину льоду плішнею, і ні в якому разі не ударом ноги, оминати ділянки біля очерету, де крига завжди неміцна, та завжди мати при собі ніж або великий цвях, яким можна зачепитись за краї ополонки, якщо все-таки провалився. Щоб допомогти іншим, необхідно мати при собі довгу мотузку, за яку може ухопитися потерпілий. Окремо наголошувалось на тому, що вживати міцні напої при виході на кригу забороняється, адже алкогольне сп’яніння сприяє втраті тепла та послаблює інстинкт самозбереження. Не варто залишатися на водоймі у нічний час, оскільки можна заблукати та не помітити прогалину у кризі.

На завершення бесіди, рятувальники надали співрозмовникам застережні листівки та порадили рибалкам змінити своє захоплення на більш безпечний вид дозвілля.

Кіровоградщина, громадян закликають, бути обережними на кризі

Кіровоградщина, громадян закликають, бути обережними на кризі

Кіровоградщина, громадян закликають, бути обережними на кризі

Кіровоградщина, громадян закликають, бути обережними на кризі

У ДСНС України у Кіровоградській області  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool