На Кіровоградщині грабують прямо на вулицях

Грудень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1085 | Коментарі: 0

Жінка викрала з сумочки жительки міста Олександрія конверт, в якому було 8 тисяч гривень. Коли потерпіла, помітивши це, почала кричати та наздоганяти зловмисницю, вона бризнула їй в обличчя невідомою речовиною з балончика. За такі дії підозрюваній загрожує до трьох років позбавлення волі.

Повідомлення про крадіжку до Олександрійського відділу поліції надійшло від 45-річної місцевої жительки. Схвильована жінка розповіла про те, що кілька хвилин тому стала жертвою злочину і про свою невдалу спробу наздогнати зловмисницю.

«На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група, - розповідає в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Сергій Котига. Поліцейським знадобилося менше ніж півгодини, аби встановити місцезнаходження підозрюваної. Нею виявилася 29-річна жителька сусідньої області, яка вже має судимість за вчинення майнового злочину. У зловмисниці вилучено речові докази: гроші потерпілої та балончик, яким вона скористалася, аби втекти від власниці готівки».

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або арешту на строк до шести місяців, або до трьох років позбавлення волі.
Триває досудове розслідування.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool