На Кіровоградщині грабують прямо на вулицях

Грудень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1008 | Коментарі: 0

Жінка викрала з сумочки жительки міста Олександрія конверт, в якому було 8 тисяч гривень. Коли потерпіла, помітивши це, почала кричати та наздоганяти зловмисницю, вона бризнула їй в обличчя невідомою речовиною з балончика. За такі дії підозрюваній загрожує до трьох років позбавлення волі.

Повідомлення про крадіжку до Олександрійського відділу поліції надійшло від 45-річної місцевої жительки. Схвильована жінка розповіла про те, що кілька хвилин тому стала жертвою злочину і про свою невдалу спробу наздогнати зловмисницю.

«На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група, - розповідає в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Сергій Котига. Поліцейським знадобилося менше ніж півгодини, аби встановити місцезнаходження підозрюваної. Нею виявилася 29-річна жителька сусідньої області, яка вже має судимість за вчинення майнового злочину. У зловмисниці вилучено речові докази: гроші потерпілої та балончик, яким вона скористалася, аби втекти від власниці готівки».

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або арешту на строк до шести місяців, або до трьох років позбавлення волі.
Триває досудове розслідування.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool