На Кіровоградщині грабіжника було затримано неподалік місця злочину

Квітень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1320 | Коментарі: 0

Чоловік уночі застав зловмисника, який збирався втекти з будинку з викраденими мобільними телефонами. Громадянин не розгубився і кинувся навздогін. Тим часом на місце події прибули поліцейські за викликом родички потерпілого.

До Долинського відділу поліції по лінії «102» надійшло повідомлення від 44-річної жительки одного з населених пунктів району про грабіж.
«Слідчо-оперативна група негайно виїхала за вказаною адресою. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці встановили, що місцеві жителі відпочивали з незамкненими дверима. Близько 1-ої години ночі зловмисник проходив повз домоволодіння і вирішив поживитися за чужий рахунок. Чоловік зайшов у будинок і в одній з кімнат помітив два мобільних телефони, якими відразу забрав собі. У цей час, почувши сторонні звуки, прокинувся господар. Грабіжник кинувся тікати, але потерпілому вдалося його наздогнати в одному з нежилих домоволодінь і дочекатися приїзду правоохоронців», – розповів начальник Долинського відділу поліції Сергій Ботез.

Грабіжником виявився 25-річний місцевий мешканець, який раніше був судимий за незаконне заволодіння автомобілем і відбував умовний термін покарання.

Мобільні телефони поліцейські вилучили та повернули власнику.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

За матеріалами Долинського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool