На Кіровоградщині готуються до нового опалювального сезону

Липень 15, 2020 | Новини | Переглядів: 785 | Коментарі: 0

Території Кіровоградщини готуються до нового опалювального сезону. Результати двічі на місяць моніторить департамент житлово-комунального господарства ОДА.

Розпочати виїзні перевірки підготовки до зимового періоду вирішили зі Світловодського району.
Про це повідомив перший заступник голови ОДА Ігор Кузьмін за результатами робочої поїздки до Світловодська сьогодні, 15 липня.

"Не маємо допустити зриву опалювального сезону, тому проінспектували, як у Світловодську готуються до настання холодів. Спочатку оглянули котельні №2 і №3 ТОВ "Світловодськпобут", де наразі ведуться ремонтні роботи. Після цього провели засідання обласного штабу, на якому розглянули підготовку Світловодська, а також Світловодського та Онуфріївського районів до забезпечення сталого проходження опалювального сезону в 2020-2021 роках. Наприкінці відповіли на питання депутатів і представників місцевих ОСББ. За результатами засідання буде видане протокольне доручення", - зазначив Ігор Кузьмін.

Як пояснив посадовець, щоб мінімізувати ризики виникнення аварійних поривів взимку, до ладу мають бути приведені як зовнішні тепломагістралі, так і внутрішньобудинкові мережі.

Додатково: згідно даних департаменту житлово-комунального господарства ОДА, станом на 15 липня рівень підготовки до опалювального сезону має становити 50%. Показник на Кіровоградщині коливається від 43 до 63,2%.

В області до подачі тепла готова 251 котельня та 147 км теплових мереж. Окрім цього, частина котелень на 80% забезпечена вугіллям. Заготовлені обсяги складають 8,7 тис. тонн.

Питання підготовки до наступного опалювального сезону продовжує перебувати на особливому контролі ОДА.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool