На Кіровоградщині: господар знайшов біля подвір’я снаряди

Жовтень 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1192 | Коментарі: 0

Небезпечний сюрприз знайшов поблизу свого подвір’я житель селища Знам’янка Друга. 1 жовтня пораючись на дворі чоловік побачив іржавий предмет. Придивившись уважніше він впевнився, що це боєприпас.

Господар одразу зателефонував за номером «101» і розповів про пригоду. На місце прибули рятувальники та міліціонери, які забезпечили охорону території. А сапери групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення обстежили місцевість міношукачами та виявили ще декілька боєприпасів. Всього тут виявилося 10 снарядів часів Другої Світової війни. Їх сапери знешкодили на спеціальному майданчику.
 

Шановні громадяни! Ще раз нагадуємо: у разі виявлення підозрілого предмету, позначте його добре видимим орієнтиром та повідомте про знахідку у військовий комісаріат чи до Служби порятунку, вказавши місцезнаходження. Пам’ятайте: брати вибухонебезпечний предмет у руки, переносити його, кидати у вогонь, стукати чи бити по ньому та розбирати – смертельно небезпечно!

Прес-служба ТУ МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool