На Кіровоградщині горіла багатоповерхівка

Червень 11, 2019 | Новини | Переглядів: 1192 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, підрозділи Кіровоградського гарнізону виїздили на гасіння 3-х займань різного характеру.

Так, двічі залучались вогнеборці 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія на ліквідацію пожеж: по вул. Скічка – 3 м2 сміття, 2 м2 паркану на території приватного домоволодіння та по вул. Сокальського – 1 м2 віконної рами балкона квартири на 7-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. 

Крім того, о 22:48 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу по вул. Приморській м. Світловодськ. Як з’ясувалось, горить 2 м2 стовбура дерева на відкритій території. О 23:17 пожежу було локалізовано та о 00:07 – ліквідовано. До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ.

Травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюються.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool