На Кіровоградщині голова ОДА проінспектував стан опалювального сезону в Світловодську

Січень 04, 2020 | Новини | Переглядів: 1844 | Коментарі: 0

Вчора, 3 січня, голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь проконтролював, як у Світловодську проходить опалювальний сезон.

Інспектування відбулось у рамках його робочого візиту у Світловодський район.

"Обласна влада продовжує тримати питання з опаленням у Світловодську під контролем. Сьогодні не лише особисто проінспектував ситуацію, а й паралельно перевірив роботу однієї з найбільших котелень №3, з якою неодноразово траплялися проблеми", - розповів Андрій Балонь.

Як відзначив очільник ОДА, наразі всі котельні в місті працюють у сталому режимі, а тепло подається в заклади соціальної сфери та житлові будинки.

"До центрального опалення підключені й ті два будинки, мешканці яких отримали дозволи на індивідуальне опалення й поки вирішують питання підключення до альтернативних джерел", - додав Андрій Балонь.

Нагадаємо: після стабілізації ситуації з подачею тепла й ліквідації аварійних ділянок на магістральних і локальних тепломережах у Світловодську скасували надзвичайний стан техногенного характеру місцевого рівня. Це рішення одноголосно прийняли члени обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool