На Кіровоградщині гірниче підприємство сплатить до бюджету майже 10 мільйонів гривень

Вересень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 1031 | Коментарі: 0

Прокуратура Кіровоградської області у судовому порядку зобов’язала ДП «Дирекція Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд» сплатити до державного бюджету збитки завданні навколишньому природному середовищу у розмірі майже 10 млн грн.

Перевірка гірничо-збагачувального комбінату контролюючими органами засвідчила, що останній впродовж 3 місяців без спеціального дозволу здійснював забір поверхневих вод з Карачунівського водосховища для господарських та виробничих потреб. Внаслідок самовільного водозабору навколишньому природному середовищу було завдано збитків у розмірі понад 9,9 млн грн.

На захист порушених інтересів держави прокуратура звернулась до суду з позовом про стягнення з підприємства зазначеної суми збитків на користь Державного бюджету України, бюджетів Кіровоградської облради та Долинської міськради.

На даний час, позовні вимоги прокурора задоволено. Рішення суду перебуває на виконанні.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool