На Кіровоградщині формують госпітальні ради

Жовтень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 1149 | Коментарі: 0

29 вересня вже відбулося перше засідання госпітальної ради Олександрійського госпітального округу.

Під час засідання обрано голову ради і заступника. Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко під час щотижневої апаратної наради.

Він також зазначив, що Постановою Кабінету Міністрів України вже визначено межі цього госпітального округу (і території, і лікувальні заклади, що входять до його складу). Міністерство охорони здоров'я України визначило квоту представництва в госпітальній раді для кожної території. А вже території ухвалюють рішення стосовно делегування своїх представників до ради.

– Ні на рівні обласної державної адміністрації, ні на рівні департаменту охорони здоров'я не буде видано розпоряджень, які визначатимуть склад госпітальної ради, - підкреслив Сергій Коваленко. – На першому засіданні госпітальної ради округу ухвалюють документи, що подають місцеві органи влади і, відповідно, голосуванням затверджують персональний склад ради.

Після першого засідання госпітальної ради Олександрійського округу, що відбулося в Петровому, її представники побували в Світловодську, Олександрія та Онуфріївці та оглянули лікувальні заклади округу.

Перше засідання госпітальної ради Кропивницького госпітального округу заплановано провести 11 жовтня цього року. Відбудеться воно в Знам'янській ЦРЛ. Того ж дня представники ради оглянуть лікувальні заклади округу – у Знам'янці, в Олександрівці, в Кропивницькому та Новомиргороді, а наступного дня в Компаніївці, Устинівці, Бобринці, Долинській та Новгородці.

18 жовтня в Малій Висці розпочне роботу госпітальна рада Західного госпітального округу. Протягом двох днів представники госпітальної ради побувають в Новоукраїнці, Добровеличківці, Новоархангельську, Вільшанці, Голованівську, Благовіщенському та Гайвороні, де ознайомляться з роботою закладів округу.

Під час правоустановчих засідань членам госпітальних округів необхідно обрати голову, заступника та секретаря округу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool