На Кіровоградщині формують госпітальні ради

Жовтень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 1169 | Коментарі: 0

29 вересня вже відбулося перше засідання госпітальної ради Олександрійського госпітального округу.

Під час засідання обрано голову ради і заступника. Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко під час щотижневої апаратної наради.

Він також зазначив, що Постановою Кабінету Міністрів України вже визначено межі цього госпітального округу (і території, і лікувальні заклади, що входять до його складу). Міністерство охорони здоров'я України визначило квоту представництва в госпітальній раді для кожної території. А вже території ухвалюють рішення стосовно делегування своїх представників до ради.

– Ні на рівні обласної державної адміністрації, ні на рівні департаменту охорони здоров'я не буде видано розпоряджень, які визначатимуть склад госпітальної ради, - підкреслив Сергій Коваленко. – На першому засіданні госпітальної ради округу ухвалюють документи, що подають місцеві органи влади і, відповідно, голосуванням затверджують персональний склад ради.

Після першого засідання госпітальної ради Олександрійського округу, що відбулося в Петровому, її представники побували в Світловодську, Олександрія та Онуфріївці та оглянули лікувальні заклади округу.

Перше засідання госпітальної ради Кропивницького госпітального округу заплановано провести 11 жовтня цього року. Відбудеться воно в Знам'янській ЦРЛ. Того ж дня представники ради оглянуть лікувальні заклади округу – у Знам'янці, в Олександрівці, в Кропивницькому та Новомиргороді, а наступного дня в Компаніївці, Устинівці, Бобринці, Долинській та Новгородці.

18 жовтня в Малій Висці розпочне роботу госпітальна рада Західного госпітального округу. Протягом двох днів представники госпітальної ради побувають в Новоукраїнці, Добровеличківці, Новоархангельську, Вільшанці, Голованівську, Благовіщенському та Гайвороні, де ознайомляться з роботою закладів округу.

Під час правоустановчих засідань членам госпітальних округів необхідно обрати голову, заступника та секретаря округу.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool