На Кіровоградщині експортні вантажі оформлюються за півгодини

Серпень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 993 | Коментарі: 0

У липні 2013 року середній час митного оформлення товарів в Кіровоградській митниці Міндоходів склав 51 хвилину, що на 13,6% швидше минулого місяця. На оформлення експортних товарів достатньо півгодини, а на імпортні – 1 година 42 хвилини.

Нагадуємо, що однією з форм митного контролю є перевiрка документiв та вiдомостей, якi надаються митним органам пiд час перемiщення через митний кордон України товарiв та транспортних засобiв комерцiйного призначення. Дана норма визначена статтею 337 Митного кодексу України
Перевірка цих документiв та вiдомостей здiйснюється митними органами Міндоходів вiзуально iз застосуванням iнформацiйних технологiй (шляхом проведення формато-логiчного контролю, контролю спiвставлення, контролю iз застосуванням системи управлiння ризиками) та в iншi способи, передбаченi Митним кодексом України.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool