На Кіровоградщині двох чоловіків викрито у наркозлочинах

Липень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 908 | Коментарі: 0

У жителів міста Олександрії, 59 та 28 років, правоохоронці вилучили наркотичні засоби і насадження коноплі, у якому висота окремих рослин сягала близько 2 метрів. За скоєне зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність – до 5 років позбавлення волі.

Як повідомив начальник 4-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України Роман Панасюк, факт вчинення чоловіками кримінальних правопорушень поліцейські виявили під час перевірки отриманої інформації від мешканців міста.

5 липня у ході проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання осіб працівники поліції вилучили особливо небезпечний наркотичний засіб – концентрат макової соломи, марихуану та незаконний посів рослин коноплі.

За результатами експертизи за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення громадян до кримінальної відповідальності
за ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель).
Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: dpn4@antidrug.gov.ua або безпосередньо працівникам поліції за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.

За матеріалами відділу 4-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool