На Кіровоградщині двоє односельців скоїли угон транспортного засобу

Серпень 16, 2017 | Новини | Переглядів: 1467 | Коментарі: 0

У Кіровоградському районі двоє односельців, 18 та 19 років, незаконно заволоділи мотоциклом жителя сусіднього населеного пункту. Хлопці планували продати чужий транспорт, але працівники поліції завадили їх намірам.

До районного відділення поліції звернувся мешканець одного з сіл та повідомив, що вночі з території його домоволодіння було скоєно угон мотоцикла.

Поліцейські виїхали на місце пригоди для перевірки інформації про злочин, яка знайшла підтвердження. За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.
У результаті вжитих заходів розшуковці встановили осіб, причетних до угону. Ними виявилися двоє жителів іншого населеного пункту, старший із яких раніше судимий за крадіжку.

Як з’ясувалося, у нічний час спільники заховали крадений мотоцикл у лісосмузі, а вранці наступного дня мали намір продати його. Втім «підзаробити» грошей зловмисникам не вдалося. Під час спроби збути речовий доказ їх було викрито.
Транспортний засіб поліцейські вилучили та повернули потерпілому.

Розслідування триває. Вирішується питання про оголошення особам підозри у вчиненні злочину та обрання стосовно них міри запобіжного заходу.

За матеріалами Кіровоградського районного відділення Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool