На Кіровоградщині двоє неповнолітніх пошкодили більше 20 могил

Жовтень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 1196 | Коментарі: 0

16-річні юнаки демонтували з місць поховань металеві кутники, швелери та труби. У даний час встановлено причетність зловмисників до 24 фактів кримінальних правопорушень.

До Маловисківського відділу поліції звернулись представники органу місцевого самоврядування з повідомленнями про низку злочинів на міському кладовищі.

У результаті проведення розшукових заходів, поліцейські встановили особи зловмисників. Ними виявилися двоє неповнолітніх місцевих жителів.

Зі слів правопорушників, металеві частини з могил демонтували для подальшого продажу, «заробляючи» таким чином гроші.
Слідчі дії тривають, вирішується питання про повідомлення особам про підозру за ч. 3 ст. 297 (наруга над могилою) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавлення волі від чотирьох до семи років.

За матеріалами Маловисківського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool