На Кіровоградщині двоє молодиків угнали автомобіль

Липень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 831 | Коментарі: 0

До Бобринецького відділення поліції вночі надійшло повідомлення від 48-річного жителя районного центру про заволодіння його транспортним засобом, що знаходився біля подвір’я без нагляду.

Поліцейські прибули за викликом та у результаті вжитих заходів виявили автомобіль неподалік місця проживання потерпілого. Під час огляду транспорту було виявлено пошкодження замка запалювання, а також крадіжку акумуляторної батареї, автомагнітоли та акустичного підсилювача звуку.

У результаті вжиття подальших розшукових заходів працівники поліції встановили причетність до кримінального правопорушення двох осіб – 18-річного місцевого жителя та 15-річного мешканця одного з сіл району.

Викрадене з автомобіля майно поліцейські вилучили.
За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Розслідування триває.

За матеріалами Бобринецького відділення
Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool