На Кіровоградщині двоє людей з рушниці вбили знайомого

Травень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 1199 | Коментарі: 0

Пригода мала місце 30 квітня близько 17-ї години. Тоді до лікарні з вогнепальними пораненнями було доправлено 24-річного жителя обласного центру, який на ранок помер.

Днями працівники поліції затримали підозрюваних у його вбивстві. Обом тепер загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

За кілька місяців до трагічних подій між потерпілим та двома молодиками виник конфлікт. Про наявні «протиріччя» зловмисники згадали значно пізніше, коли випадково зустріли опонента на вулиці.

Не роздумуючи ні хвилини, один з чоловіків опустив скло з боку пасажирського сидіння та кілька разів поцілив у спину перехожого. Після чого товариші з місця пригоди поїхали. Пораненому викликали швидку мешканці сусіднього будинку, які, почувши шум від пострілів, вийшли на вулицю, аби з’ясувати, що сталося.

До лікувального закладу потерпілого доправили майже у непритомному стані. Повідомити про те, хто саме намагався вкоротити йому життя, він самостійно не міг. Зусилля лікарів виявилися марними. Через отримані поранення пацієнт помер на ранок, не приходячи до тями.
«Тим часом за пошуки підозрюваних взялися оперативники. У результаті проведеної роботи правоохоронцям вдалося встановити особи двох громадян, 25 та 29 років. Після скоєного, один із них відвідав за місцем проживання подругу, попросив допомоги у тому, аби вона на деякий час сховала у себе його речі… Щоправда, за ними прийшов вже не власник, а працівники поліції. Предмет, схожий на мисливську рушницю, який, ймовірно, і став знаряддям злочину, поліцейські вилучили та направили на дослідження», - розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області Олександр Скляревський.

Підозрювані особи в даний час затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Проводяться необхідні слідчі дії. За скоєне особам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool