На Кіровоградщині дорожники працювали всю ніч

Листопад 15, 2018 | Новини | Переглядів: 740 | Коментарі: 0

Відучора на Кіровоградщині сніжить. Протягом ночі усі районні підрозділи ДП «Кіровоградський облавтодор» працювали на подоланні зимової швидкості.

За інформацією,на дорогах були задіяні 46 одиниць техніки та механізмів, які обслуговували 52 працівників. За звітний період, з 16.30 до 05.30 використали 768 тонн посипної суміші та 10 тонн технічної солі.

Покриття переважно мокре, місцями утворюється ожеледиця.

Короткочасне ускладнення проїзду виникло вчора ввечері на дорозі М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, між Новоархангельском та Смоліно в районі села П’ятихатки та було оперативно ліквідовано. На разі за всіма напрямки дороги оброблені.

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг працює в посиленому режимі в умовах погіршення погоди. У разі виникнення ускладнень з проїздом, повідомляйте диспетчера Служби, вказавши назву дороги, ускладнену ділянку та найближчий населений пункт для миттєвого реагування.
Телефон: 068 664 64 22 (цілодобово).

Прес-служба САД у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool