На Кіровоградщині дорожна служба продовжує аварійну ліквідацію ямковості

Лютий 03, 2017 | Новини | Переглядів: 1585 | Коментарі: 0

Щодня бригади дорожні робітників проводять аварійний ямковий ремонт на мережі автомобільних доріг загального користування.

Протягом минулого звітного тижня районні філії ДП «Кіровоградський облавтодор» полагодили 181 м² деформацій покриття.

Працювали на дорогах державного значення М-04 Знамянка-Луганськ-Ізварине та Н-23 Кіровоград-Кривий Ріг-Запоріжжя.
Загалом з початку року на мережі доріг Кіровоградщини скоротилася ямковість на 2 283 квадратні метри, з яких 655 м² на дорогах з індексами «М», «Н», «Р», 798 м² на територіальних дорогах та 830 м² на місцевих дорогах.

Нагадаємо, що всі роботи з ремонту та експлуатаційного утримання доріг загального користування виконуються на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області та за кошти державного бюджету.

Прес-служба САД у Кіровоградській області

Щодня бригади дорожні робітників проводять аварійний ямковий ремонт на мережі автомобільних доріг загального користування.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool