На Кіровоградщині допомагають водіям вантажівок вибратися із снігових заметів

Січень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 1098 | Коментарі: 0

11 січня о 14:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на трасі «Кіровоград-Кривий Ріг», що за межами смт Новогородка потребує допомоги водій автомобіля КАМАЗ, який потрапив на узбіччя дороги.

Отримавши повідомлення, рятувальники ДПРЧ-27 Управління ДСНС України в області негайно прибули на місце події та відбуксирували вантажівку на проїжджу частину, звідки вона продовжила рух самостійно.

Ще одне прохання про допомогу надійшло до Служби порятунку о 16:55. У м. Гайворон по вулиці Шевченка вантажний автомобіль DAF, потрапив у сніговий замет. Для надання допомоги на місце події прибули рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини-21, які за допомогою пожежного автомобіля відбуксирували вантажівку на очищену від снігу частину дороги.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool