На Кіровоградщині до тимчасової зайнятості залучено 9,6 тисячі безробітних

Лютий 25, 2019 | Новини | Переглядів: 779 | Коментарі: 0

На щотижневій апаратній нараді в облдержадміністрації виконувач обов’язків директора обласного центру зайнятості Лілія Колесник надала інформацію про заходи із залучення безробітних до громадських робіт.

Як зазначила посадовець, за сприяння державної служби зайнятості минулого року в області 9,6 тисячі громадян залучено до тимчасової зайнятості. Зокрема, 3,5 тисячі осіб взяли участь у громадських роботах на користь територіальних громад.

На організацію громадських робіт у 2018 році використано 8 млн. грн, з них 3,5 млн. грн. – кошти Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття та 4,5 млн. грн. – кошти місцевих бюджетів області.

Для фінансування громадських робіт за участю зареєстрованих безробітних на 2019 рік передбачено з місцевих бюджетів майже 6,4 млн. грн., з Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття - 3,9 млн. грн. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool