На Кіровоградщині до смерті побили пенсіонера

Листопад 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1787 | Коментарі: 0

За вчинене мешканцям Олександрійського району, 18 та 19 років, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

14 листопада до відділення поліції надійшло повідомлення з районної лікарні про доставлення громадянина з травмами голови та тулуба. За півгодини чоловік помер у реанімації.
- Потерпілим виявився 61-річий житель сусіднього району, що працював охоронцем водойми в одному з сіл. Було встановлено, що разом із знайомим того вечора він знаходився поблизу ставка біля вогнища. У цей час до них підійшли молоді люди, з якими на ґрунті неприязних відносин зав’язалася бійка. У результаті старший чоловік отримав тілесні ушкодження, що у подальшому призвели до його смерті, - розповів начальник Олександрійського відділення поліції Віталій Кравцов
Двох місцевих жителів працівники поліції затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Особам оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

За матеріалами Олександрійського відділення поліції Олександрійського ВП ГУ НП України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool