На Кіровоградщині для юнаків та дівчат провели ознайомчу екскурсію

Червень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 995 | Коментарі: 0

Працівники ювенальної превенції Світловодського відділу поліції традиційно проводять зустрічі з дітьми, під час яких розповідають про діяльність підрозділу.

Цього разу до поліцейських завітали учні центру військово-патріотичного виховання, віком 10-14 років. Правоохоронці провели для юнаків та дівчат ознайомчу екскурсію. 

Діти дізналися про діяльність чергової частини, зокрема побачили, як надходять звернення та повідомлення громадян, і звідки фактично розпочинається робота поліції.

Також для підлітків поліцейські організували огляд вогнепальної зброї та спеціальних засобів. Юні гості мали можливість приміряти бронежилети і захисні каски, подивитися та побувати всередині поліцейського автомобіля.

Наприкінці візиту діти подякували за цікаву та пізнавальну зустріч, адже отримали безліч вражень і дізналися більше про професію правоохоронця.

За матеріалами Світловодського відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool