На Кіровоградщині для рятувальників провели тренінг з домедичної підготовки (ФОТО)

Серпень 11, 2023 | Новини | Переглядів: 1102 | Коментарі: 0

За ініціативи британського рятувальника Джейсона Халла, який неодноразово бував на Кіровоградщині та підтримує тісні зв’язки з рятувальниками кіровоградського гарнізону, представники міжнародної організації ACTED провели для особового складу 17-ї пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ Олександрійського району навчальний тренінг з домедичної підготовки.

На Кіровоградщині для рятувальників провели тренінг з домедичної підготовки

На Кіровоградщині для рятувальників провели тренінг з домедичної підготовки

На Кіровоградщині для рятувальників провели тренінг з домедичної підготовки


Під час заняття рятувальники під керівництвом професійних фахівців екстреної медицини опанували та відпрацювали прийоми першої домедичної допомоги, зокрема накладання пов’язок на травмовані кінцівки, проведення серцево-легеневої реанімації, прийоми зупинки різних видів кровотеч та способи транспортування постраждалих.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool