На Кіровоградщині для членів спецдільниць зарезервують 350 ПЛР-тестів

Жовтень 13, 2020 | Новини | Переглядів: 667 | Коментарі: 0

До роботи на спеціальних виборчих дільницях членів комісій, а також поліцію та надзвичайників допустять лише після негативного ПЛР-тесту. Аналіз робитимуть безплатно.

Про це повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату ОДА Костянтин Яцук.

«Для роботи на спеціальних виборчих дільницях, утворених у стаціонарних закладах охорони здоров'я, членам виборчої комісії рекомендується не пізніше, ніж за 72 години до дня виборів пройти тестування на наявність Covid-19 методом ПЛР. Брати участь у роботі виборчої комісії можна лише за негативного результату», – уточнив він.

Яцук зазначив, станом на 11 жовтня всього в області у дільничних виборчих комісіях працює 10974 особи, з них 245 – на спеціальних.
«Приблизний розрахунок кількості тестувань які необхідно забезпечити, разом із резервом – 350 одиниць»,- додав він.
Всього на Кіровоградщині відповідними територіальними виборчими комісіями утворено 901 дільничну виборчу комісію, в тому числі 22 – на спеціальних виборчих дільницях у лікарняних закладах.

Нагадаємо, на Кіровоградщині розпочала роботу делегація довгострокових спостерігачів Бюро з демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ. Міжнародні спостерігачі моніторять дотримання законодавства на місцевих виборах 25 жовтня.\ 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool