На Кіровоградщині дитяче свято відбулося з ляльками і лялькарями

Червень 01, 2019 | Новини | Переглядів: 1060 | Коментарі: 0

Щороку, в останній тиждень травня, КЗ «Кіровоградський академічний обласний театр ляльок» проводить різноманітні розважальні заходи, приурочені до Дня захисту дітей.

Цього разу, впродовж тижня, завдяки сприянню благодійників з фонду С.Березкіна «Добротвір», лялькарі відвідали з виставами юних сільських мешканців Добровеличківського, Новоукраїнського, Знам’янського, Бобринецького та Кропивницького районів нашої області.

Для дітей були показані одні з найкращих вистав репертуару: «Бука», «Лисичка, Котик і Півник», «Колобок» та «Лисичка-сестричка».
Вранці 1 червня митці взяли участь у святковій акції «Кропивницький у пелюшках», що проходила у Ковалівському парку міста, під патронатом редакції газети «Україна-центр».

А на подвір’ї театру ляльок сьогодні відбулася велика розважальна програма з мультяшними героями, Пеппою і Сьюзі, забавним клоуном Іванком, цікавими конкурсами, веселими іграми та улюбленими смаколиками.

Діти отримали подарунки та цукерки за принесені малюнки, які вони створили за сюжетами театральних вистав. Поталанило і кільком відвідувачам, які придбавши три квитка, отримали четвертий у подарунок в акції «4-й – везунчик».

Після перегляду чарівної казки «Івасик-Телесик» О.Олеся, на дітвору чекав ще один сюрприз – безкоштовне морозиво, люб’язно надане фірмою «Ласка» в якості спонсорської допомоги. Дивлячись на гарний настрій усміхненої малечі та їхніх батьків, можна зробити висновок – свято вдалося.
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool