На Кіровоградщині дитсадки продовжать працювати під час посиленого карантину

Грудень 16, 2020 | Новини | Переглядів: 700 | Коментарі: 0

На відміну від шкіл і вишів, які перебуватимуть на канікулах, дитячі садочки під час посиленого карантину з 8 по 24 січня працюватимуть. 

Про це нагадала заступниця директора департаменту освіти і науки ОДА Ельза Лещенко під час засідання обласної комісії ТЕБ та НС сьогодні, 16 грудня.

«Всі 442 заклади дошкільної освіти Кіровоградської області працюватимуть з урахуванням усіх рекомендацій МОЗ»,- зазначила Ельза Лещенко.

Вона додала, що школам, центрам дитячої творчості, професійним училищам, коледжам, вузам рекомендовано продовжити навчання за різними формами (очна, змішана, дистанційна) до 6 січня. Це дозволить забезпечити виконання навчальних програм у межах структури навчального року.

Нагадаємо, що наразі тривають протиепідемічні заходи у 6 садочках області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool