На Кіровоградщині дільничні офіцери поліції отримали заохочення

Червень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 887 | Коментарі: 0

16 червня до Долинського відділу поліції нагородити «шерифів» завітали представники керівництва Нацполіції області, Профспілки, районної ради та адміністрації.

Під час зустрічі з особовим складом підрозділу заступник начальника ГУНП в області Дмитро Ткачонок подякував дільничним за роботу, побажав подальших успіхів у щоденній нелегкій службі, взаєморозуміння та підтримки з боку населення на територіях обслуговування, працювати на совість, аби люди поважали та довіряли їм.

Голова профспілкової організації атестованих працівників Валерій Шевчук, зі свого боку, окрім вдячності інспекторам за виконання безпосередньо службових обов’язків, звернув увагу і на їх активну участь та особистий внесок у розвиток профспілкового руху.
У якості заохочення дільничні офіцери отримали грамоти та грошові подарунки від поліцейської Профспілки, а також грамоти Долинської райдержадміністрації та районної ради.

Представники органів влади і місцевого самоврядування висловили сподівання на плідну співпрацю з «шерифами», адже їх спільна мета – добробут, безпека та спокій громади.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool