На Кіровоградщині державний виконавець отримав два роки позбавлення волі

Вересень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 753 | Коментарі: 0

За принципової позиції прокуратури службовець Відділу державної виконавчої служби Новомиргородського районного управління юстиції, викритий на отриманні неправомірної вигоди, засуджений до двох років позбавлення волі.

Нагадаємо, 6 листопада 2015 року прокуратурою області спільно із СБУ в області вказану особу було викрито на отриманні 5 тис. грн. неправомірної вигоди. Кошти службовець вимагав та отримав за скасування заборони виїзду закордон та не вжиття заходів виконавчого характеру, таких як накладення арешту на майно. Державному виконавцю було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України.

Органами прокуратури кримінальне провадження було розслідувано в повному обсягу та направлено на судовий розгляд. Однак, суд першої інстанції постановив вирок в якому частково задовольнив позицію державного обвинувача призначивши покарання у вигляді 5 місяців арешту.

Прокуратура не погодилася з вироком суду і на м”якість призначеного покарання внесла апеляційну скаргу.
Апеляційний суд Кіровоградської області визнав м”якість призначеного покарання та постановив новий вирок – державного виконавця визнано винним у вчиненні злочину та засуджено до двох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в державних органах строком на три роки.
.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool