На Кіровоградщині державі повернуто сільськогосподарські землі вартістю 16 млн грн

Вересень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 792 | Коментарі: 0

Прокуратура Кіровоградської області у суді апеляційної інстанції відстояла свою позицію щодо повернення у власність держави понад 535 га земель сільськогосподарського призначення, що перебували в незаконній оренді.

У судовому порядку визнано незаконними та скасовано ряд наказів та договорів оренди Головного управління Держземагенства виданих у порушення вимог Земельного кодексу України та Закону України «Про фермерське господарство» згідно яких мешканцю області для ведення фермерського господарства у пільговому порядку, без проведення земельних торгів, передано 535,21 га земель, що розташовані на території Варварівської сільської ради Долинського району. Нормативна грошова оцінка цих земель складає 16 млн.грн.

Через оскарження відповідачем рішення суду, яким позовні вимоги прокуратури були в повній мірі задоволено, довелося відстоювати власну позицію у суді апеляційної інстанції.

За принципової позиції прокуратури судом прийнято рішення, а саме - користувача зобов”язано повернути 535 га землі у власність держави.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool