На Кіровоградщині депутату міської ради вручено підозру

Жовтень 17, 2019 | Новини | Переглядів: 898 | Коментарі: 0

В рамках досудового розслідування кримінального провадження за фактом вимагання від підприємця із м. Світловодськ 35 тис грн неправомірної вигоди прокуратурою Кіровоградської області встановлено наявність достатніх доказів для вручення підозри депутату Світловодської міської ради.

Зокрема, чиновнику повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тобто у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду будь-якої дії з використанням наданої службового становища.

Слідством встановлено, що депутат, перебуваючи на посаді директора комунального підприємства, вимагав від приватного підприємця 35 тис грн як оплату за неіснуючий борг та відновлення надання до нежитлового приміщення комунальних послуг. Факт одержання депутатом грошових коштів було викрито правоохоронцями 15 жовтня 2019 року.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool